Visby Thai Spa
Österbyväg 15
62141 Tel: 0722968474
Visby
Epost: info@visbythaispa.se

Karta, vägbeskrivning

Våra behandlingar:

Thaimassage, hela kroppen:
Thailändsk massage är en uråldrig massageform där massören arbetar med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna. Thaimassage löser upp spänningar och blockeringar, ökar blodcirkulationen och lymfvätskeflödet.
Vi kombinerar traditionell thaimassage med klassisk avkopplande oljemassage för att Du ska få en riktigt bra upplevelse.

60 minuter: 550:-
90 minuter: 825:-
120 minuter: 1100:-

Ryggmassage:
Många lider av stelhet i nacke, skuldror och rygg p.g.a. felbelastningar, arbetsställningar, stress osv. Varför inte boka tid för en skön, uppmjukande och smärtlindrande ryggmassage?
Vi går igenom nacken, skuldrorna och hela ryggen med massage, oljor, liniment, heta stenar och prakob (en ”massagestämpel” med helande örter).

45 minuter: 395:-

Fotmassage:
Unna Dig själv en lång skön fotmassage. Vi masserar fötter och vaderna med uppiggande, mjukgörande oljor och zonterapi. Många åkommor kan härledas till ömmande fötter.

45 minuter: 395:-

Massagepaket med spabehandlingar:

Paket 1:
Under ca en halvtimme går vi igenom din kropp grundligt med en kroppskrubb av bl.a. tamarind och honung. Efter en varm och skön dusch får Du en hel timmes helkroppsmassage (thai/olja)
Kroppsskrubb, dusch och massage 1,5-2 timmar: 1100:-

Paket 2:
Vi börjar med en timmes välgörande thaimassage och sedan får Du en ansiktsbehandling med jasminskrubb, ansiktsmassage och uppfriskande ansiktsmask under ca 45 min.
Thaimassage, ansiktsbehandling ca 2 timmar: 1100:-

Vaxning, hårborttagning